САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош најоштрије осуђује нове нападе на председника Србије, Александра Вучића. Последња у низу претња смрћу Александру Вучићу, која се у виду умрлице штампа и дели, представља последњи чин мржње и немоћи српске опозиције уједињене против сопствене државе.

Насиље је једино средство којим се служе издајници Србије и вечити губитници како би скренули пажњу на себе, јер политички програм немају. Сваким новим покушајима да понизе своју земљу, председника Вучића и све грађане који подржавају његов рад и визију за што бржи развој наше земље, они заправо понижавају себе. Опозиција мора да схвати да јој кампања насиља коју спроводи већ годинама не може донети бољи изборни резултат и да већинска Србија никада неће подржати ниједан облик насиља, као и издају сопствене земље и српског народа.

Овакве претње по живот не смеју да се толеришу. Апелујемо да надлежни органи што пре реагују у складу са законом, као и да санкционишу све који пропагирају насиље и озбиљно угрожавају безбедност председника Вучића.

Србија не сме да стане!
Живела Србија!