Саопштења

Саопштење ОО СНС Мали Иђош

ОО СНС Мали Иђош најоштрије осуђује претњу смрћу упућену Милошу Вучевићу, потпредседнику Главног одбора Српске напредне странке и градоначелнику Новог Сада. Овакве претње у 21.

Свети Никола

Свим члановима и симпатизерима Српске напредне странке који данас славе Светог Николу честитамо крсну славу. Уздравље!

Свим верницима срећан Аранђеловдан

Свим грађанима општине Мали Иђош, својим члановима и симпатизерима који обележавају један од највећих православних празника, сабор Светог Архангела Михаила, честитамо славу уз жељу да сваки наредни Аранђеловдан прослављају у кругу својих најближих у добром здрављу и расположењу.

Срећна слава!

Пријем за грађане

Пријем за грађане у канцеларији ОО СНС у Ловћенцу
Марко Лазић, председник МО СНС у Ловћенцу, разговараће са грађанима 8. маја у термину од 18:00 до 20:00 часова у канцеларији ОО СНС у Ловћенцу, М. Тита 40.

Саопштење општинског одбора Српске напредне странке Мали Иђош

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош најоштрије осуђује нападе на чланове породице председника Александра Вучића.

Осуђујемо срамну кампању која је покренута против чланова породице председника и покушаје да лажима и увредама изазову дестабилизацију Србије.

Пријем за грађане

Пријем за грађане у канцеларији ОО СНС у Ловћенцу
Марко Лазић, председник МО СНС у Ловћенцу, разговараће са грађанима 1. априла у термину од 17:00 до 19:00 часова у канцеларији ОО СНС у Ловћенцу, М. Тита 40.

Саопштење за јавност ОО СНС Мали Иђош

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош најоштрије осуђује дивљачко понашање лидера Савеза за промене и њихових истомишљеника. Употреба силе и дивљачко понашање су одраз њихове немоћи и тиме неће никога застрашити. Увек смо спремни да на изборима одмеримо снаге.

Pages