Вести

УРУЧЕНЕ ЛЕГИТИМАЦИЈЕ БОРЦИМА ИЗ ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ

Општину Мали Иђош посетила је Сања Лакић, в. д. помоћник министра Сектора за борачко-инвалидску заштиту. Разлог посете јесте уручење легитимација борцима са територије општине Мали Иђош, помоћу којих ће им бити омогућени значајни попусти и привилегије у компанијама широм Србије.

ОБЕЗБЕЂЕНА СРЕДСТВА ЗА ИНФРАСТРУКТУРНО ОПРЕМАЊЕ РАДНЕ ЗОНЕ У МАЛОМ ИЂОШУ

Покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Александар Софић уручио је данас у Покрајинској влади уговоре о суфинансирању инвестиционих пројеката у индустријско-пoсловним зонама, у вредности од 230 милиона динара, представницима општина Мали Иђош и Нови Бечеј.

Активисти обишли суграђане који славе Аранђеловдан

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Мали Иђош обишли су данас суграђане који славе Аранђеловдан, како би им честитали славу, те им тим поводом, као мали знак пажње, уручили пригодне поклоне.

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош честита Аранђеловдан

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош честита славу свим суграђанима који славе Сабор Светог Архангела Михаила - Аранђеловдан, са жељом да славу проведу у здрављу, срећи и духовном миру.

Грађани подржали изборну листу „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Војводина не сме да стане“

Велики број грађана општине Мали Иђош дао је свој потпис подршке изборној листи „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Војводина не сме да стане“ и тиме потврдио да ћемо сви заједно наставити да се боримо за политику мира, стабилности, напретка, као и на јачању државе у свим областима.

Активисти обишли суграђане који славе Митровдан

Активисти ОО СНС Мали Иђош обишли су данас суграђане који славе Митровдан, како би им честитали славу, те им тим поводом, као мали знак пажње, уручили пригодне поклоне.

Средства за куповину поклона обезбеђена су из личних средстава чланова и симпатизера Српске напредне стране у Малом Иђошу.

Срећан Митровдан

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош честита свим верницима који славе славу Дан Светог Димитрија, познатију као Митровдан, уз жељу да је проведу у здрављу и весељу, окружени најмилијима.

Министар Весић посетио породицу Бабин из Фекетића

Било ми је велико задовољство да данас посетим породицу Бабин у Фекетићу. Вредни људи живе и граде своје домаћинство у месту где желе да остану. Зато, све што радимо, радимо због њих, због њихове деце. Да имају најбоље услове за живот и рад, да остају на својим огњиштима и ту заснивају своје породице.

Pages