Вести

Саопштење ОО СНС Мали Иђош

Општински одбор Српске напредне странке у Малом Иђошу најоштрије осуђује данашње нападе медија под контролом тајкуна Ђиласа на Данила, сина Александра Вучића, као и константне нападе на породицу председника Вучића.

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ МАРКО ЛАЗИЋ ДОБИТНИК ЈЕ ПРЕСТИЖНЕ НАРАДЕ “КАПЕТАН МИША АНАСТАСИЈЕВИЋ”

Председник општине Мали Иђош Марко Лазић добитник је престижне нараде “Капетан Миша Анастасијевић” за развојне потенцијале који додељује Медиа Инвент кроз пројекат “Пут ка врху”. Награду му је уручио професор Радован Пејановић председник жирија, у Галерији Матице српске у Новом Саду.

Министар Недимовић у посети пољопривредницима у општини Мали Иђош

У склопу посете Севернобачком управном округу, дана 07.11.2019. године, ПП "Фекетић" АД Сомбор посетио је министар пољопривреде Бранислав Недимовић са председником општине Марком Лазићем, где су их дочекали бројни пољопривредни произвођачи и успешни пољопривредници.

Радови на изградњи Централног постројења за пречишћавање отпадних вода

Председник Покрајинске владе Игор Мировић обишао је радове на изградњи Централног постројења за пречишћавање отпадних вода у Фекетићу, у општини Мали Иђош, које финансира Покрајинска влада преко Управе за капитална улагања Војводине.

Реч је о радовима вредним 479 милиона динара.

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош, у својим просторијама, обележио је страначку славу Свету Петку.

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош, у својим просторијама, обележио је страначку славу Свету Петку.

Прослави су, у никада већем броју, присуствовали и увеличали је многобројни чланови и симпатизери странке, као и бројни представници јавног, привредног и културног живота општине Мали Иђош.

Уређење дворишта вртића у Ловћенцу

Почетак радова на уређењу дворишта Предшколске установе Петар Пан у Ловћенцу. Радове обишао председник општине Мали Иђош и председник Месног одбора Српске напредне странке у Ловћенцу Марко Лазић. Планирано је сређивање игралишта и постављање бехатон плоча.

Уређење пута до цркве

Председник општине Мали Иђош и председник Месног одбора Српске напредне странке у Ловћенцу Марко Лазић обишао почетак радова на уређењу пута до цркве Светог Петра Цетињског у Ловћенцу.

Уређење атарског пута до места предвиђеног за изградњу централног постројења за пречишћавање отпадних вода

Уређење атарског пута до места предвиђеног за изградњу централног постројења за пречишћавање отпадних вода у насељима општине Мали Иђош.
Радове обишао председник општине Мали Иђош и председник Месног одбора Српске напредне странке у Ловћенцу Марко Лазић.

Pages