Вести

Додељено 11 кућа у општини Мали Иђош

На овогодишњем конкурсу за доделу бесповратних средстава за куповину сеоских кућа са окућницом, који спроводи Министарство за бригу о селу, на територији општине Мали Иђош аплицирало је 11 породица од којих су сви добили средства.

Дечије игралиште у Фекетићу

Председник општине Мали Иђош, Марко Лазић, обишао је радове на изградњи дечијег игралишта у Фекетићу. Поред Фекетића, ново дечије игралиште добиће и Мали Иђош.

Горан Весић у посети општини Мали Иђош

ОО СНС Мали Иђош имао је велику част да угости Горана Весића, члана Председништва Српске напредне странке, Дамира Зобеницу, потпредседника Извршног одбора, и Драгана Поповића, координатора за Севернобачки округ.

Госте су дочекали Марко Лазић и Зоран Мартиновић, повереник Општинског одбора.

Оптички интернет у Малом Иђошу

Са циљем поспешивања телекомуникационих капацитета општине и обогаћивања понуде корисницима, у сва три села (Мали Иђош, Ловћенац, Фекетић) уводиће се оптички интернет. У току је израда плана трасе проласка оптичких каблова након чега ће бити започети радови на инфраструктури.

Браво Адриана!

Хвала за велику енергију и борбеност, Србија је поносна на ваш велики успех. Браво Адриана. Александар Вучић

Нова дечија игралишта у Малом Иђошу и Фекетићу

Чланови Општинског одбора предвођени председником Марком Лазићем обишли су локације у Малом Иђошу и Фекетићу на којима ће бити саграђена дечија игралишта. У току је расписивање јавне набавке након које ће бити започета изградња игралишта финансираних средствима из локалног буџета.

Нови камиони за ЈКП

На територији Општине Мали Иђош биће пуштене у рад две нове радне машине којима ће се односити отпад на локацију „Регионалне депоније” ДОО у Суботици.
Инвестиција је реализована уз подршку Министарства заштите животне средине.

извор: vojvodinauzivo.rs

Pages