САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош најоштрије осуђује монструозни чин објављивања фотографије од стране опозиционих медија, на којој је приказана крвава глава председника Србије Александра Вучића.

Такозвани „Борци против насиља“ су, по ко зна који пут, неуспешно покушали да дестабилизују Србију и изазову немире. Овакво понашање представља атак на интегритет председника и интегритет државе, али и директан напад на вољу грађана, који су на изборима јасно рекли да Србија не сме и неће да стане и дали апсолутну подршку Александру Вучићу и Српској напредној странци.

Политику у Србији никада неће водити странци, нити такозвани „експерти“ који су против свог народа и који су мрзитељи државе, већ о томе одлучују грађани који желе мир, напредак и стабилност, а не насиље, крваве главе и уништавање Србије.

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош даје пуну подршку председнику Вучићу у остваривању визије напретка и боље будућности за све грађане.

СРБИЈА НЕ СМЕ И НЕЋЕ ДА СТАНЕ!

ЖИВЕЛА СРБИЈА!