САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош најоштрије осуђује још једну у низу срамних кампања опозиције чији је циљ да преко Драгана Ђиласа и Шолакових медија шире лажи и клевете, покушавајући на тај начин да умање свој бес и очај због изборног краха.

Чланови породице председника Србије Александра Вучића континуална су мета лидерима опозиције који, по ко зна који пут, неистинама покушавају да повреде част и углед председника државе. Својим скандалозним понашањем и бруталним и тендециозно смишљеним нападима на Андреја Вучића, опозициони лидери само показују своју неспособност да пажњу јавности добију спровођењем квалитетне политике и грађењем визије о развоју и напретку наше земље.

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош пружа пуну подршку Андреју Вучићу и породици Вучић и најоштрије осуђује срамне нападе тајкунских медија који новим лажима годинама неуспешно покушавају да обмањују јавност. Али, народ у Србији зна праву истину, што се видело на децембарским изборима. Србија је изабрала сигурну будућност са Александром Вучићем на челу.

Србија не сме да стане!

Живела Србија!