Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош најоштрије осуђује понашање представника и следбеника Драгана Ђиласа који су различитим увредама, лажима и псовкама покушали да онемогуће конститутивну седницу у Дому Нардоне скупштине Републике Србије.

До данас се никада није догодило да неко омета или онемогућује конститутивну седницу највишег законодавног тела. Тај срамни чин починили су Драган Ђилас и његова листа "Србија против насиља". Од маја 2023. до данас, све што су радили Ђилас и његови следбеници чисто је насиље. Ометање свечаног чина полагања заклетви псовкама, увредама, буком, покушај је унижавања највише институције једне земље. Ове сцене показатељ су мржње којом су задојени следбеници Драгана Ђиласа, послушници страних амбасада.

Српска напредна странка ће увек бити ту као стуб одбране нормалних вредности у Србији и у томе нас не може зауставити нити један насилник. Поверење које нам пружају грађани говори да смо на правом путу и да, вођени политиком председника Александра Вучића, и даље представљамо једину политичку опцију која доноси бољу будућност за грађане Србије. Најоштрије осуђује овакво понашање опозиције, јер се примитивизам и дивљаштво у Народној скупштини не могу и не смеју толерисати.

Србија не сме да стане!

Живела Србија!