Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош најоштрије осуђује жељу за смрћу председника Србије, Александра Вучића, коју је на свом Твитер профилу изразио лидер опозиционог покрета "Герила", Драган Видаковић.

Поред жеље за смрћу и неистина изнетих о председниковом здравственом стању, ово недело представља озбиљну претњу нашем друштву и демократским процесима. Ширење дезинформација и говора мржње само погоршава друштвену поделу и штети нашој земљи.

Председник Вучић има апсолутну подршку народа, што се јасно види кроз бројне изборне резултате. Таква подршка потврђује да су жеље за смрћу председника Вучића само израз мржње и незадовољства појединаца из опозиције. Овакве изјаве не могу нарушити нашу јаку везу са председником Вучићем и не могу умањити успехе Србије.

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош најоштрије осуђује овакво понашање и пружа пуну подршку председнику Александру Вучићу у његовој праведној борби за Србију.