САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС МАЛИ ИЂОШ

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош осуђује претње смрћу упућене председнику Србије, Александру Вучићу, од стране припадника антидржавне опозиције Аца Половине, кога неумољиво подржава француски петлић Милош Јовановић.

Лажне патриоте, и исти они који су давали и оно што им није тражено, данас нападају председника Александра Вучића док води најтежу битку за бољу Србију. Они дезинформацијама, а све чешће претњама и позивима на убиство, у жељи да се на било који начин докопају власти, подривају стабилност и националне интересе наше државе. То раде исти они изгредници за време чије владавине се Косово прогласило државом. Жеља за влашћу је њихов једини мотив, а лицемерство је њихово право лице.

Општински одбор Српске напредне странке Мали Иђош пружа апсолутну и безрезервну подршку председнику Александру Вучићу у његовој борби за бољу и јачу Србију. Инсистирамо да надлежни органи под хитно реагују на језиве претње упућене од стране Аца Половине, Милоша Јовановића и њихових истомишљеника.

Предаја није опција! Живела Србија!