Вести

Милош Вучевић, Дамир Зобеница и Богдан Лабан у посети Ловћенцу

Општински одбор Српске напредне странке у Малом Иђошу у присуству новоименованог повереника, Зорана Мартиновића, 12. маја у просторијама странке у Ловћенцу, угостио је градоначелника Новог Сада, Милоша Вучевића, директора Електровојводине, Богдана Лабана и  потпредседника Извршног одбора СНС-а, Дамира Зобеницу.

Од стране Месног одбора Српске напредне странке организован је пригодан пријем на којем су присуствовали представници општинског одбора и бројни чланови странке. Гости су у свом обраћању изразили  задовољство  увидевши просперитет и побољшање у раду овог одбора, у многим сегментима. У то име обратили су се присутнима раговарајући о битним темама које се тичу побољшања социјалног стања места у којем живе. Грађани Ловћенца су предочили егзистенцијалне проблеме са којима се сусрећу, и од стране представника ове делегације добили подршку за решавање могућих  у наредном периоду.

Након што су обишли новоотворене просторије у којима ће бити представништво општинског одбора Српске напредне странке, делегација се са члановима странке одбора упутила ка стадиону ФК “Његош” у Ловћенцу. Овом приликом су своју посету заокружили тиме што су у присуству бројне деце из клуба поделили реквизите потребне за тренинге, као и лопте за утакмице и дресове.

“Улагање у спорт је од великог значаја, јер то представља улагање у здравију и бољу будућност свих, поготово наше деце и омладине”, изјавио је градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић.

Домаћини  ФК “Његош”  захвалили су на указаној пажњи и помоћи, која је неопходна овом клубу ради што бољег резултата у предстојећем пласману, и да би из овог клуба изникле нове генерације чија имена ће се памтити, као и  многих које је ФК “Његош” изнедрио.

Погледајте галерију.